CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe maak je voor resellers een onderscheidende en opvallende huis-aan-huisfolder?

ALSO Nederland B.V. is onderdeel van een Europese inkooporganisatie en nummer drie distributeur in IT-, en Telecommunicatie producten en Consumentenelektronica. Met een huis aan huis folder wil zij haar resellers ondersteunen in de verkoop van haar producten. ArtVenture maakt een huis-aan-huis folder met een eigen identiteit die zich onderscheidt van de concurrentie. De resellers zijn kleine en middelgrote IT/Computer winkels; het vertrouwde adres van kleine zelfstandigen en particulieren voor IT-diensten en -producten. Dit geeft ze een unieke positie t.o.v. de grote en bekende prijsvechters. Met een huis-aan-huis folder van ALSO NL B.V. kunnen deze kleine en middelgrote IT/Computer winkels nu uitstekend concurreren.

Actebis 002

Wij hebben de naam ‘ITPRODEALS’ met als toevoeging ‘Top Deals bij uw IT-vakman' Voorgesteld; de naam verwoordt het concept luid en duidelijk.

Actebis 001

Actebis 003