CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe creëer je online naamsbekendheid en donateurs voor een goed doel?

ArtVenture heeft een Engelstalige website gebouwd voor de het genereren van donaties. De combinatie van de website, een intensief gebruik van social media en geoptimaliseerde email correspondentie (waarvan uitgebreide statistieken worden bijgehouden) houdt AFRIpads ‘top of mind’ en zorgt voor betrokkenheid van donateurs en aandeelhouders.

Afripads _home

Specs

Van de uitgestuurde  emailnieuwsbrieven worden uitgebreide statistieken bij te houden wie de nieuwsbrief leest, wie zich in- of uitschrijven en hoe vaak wordt doorgeklikt naar linkjes in de mail zoals Facebook of Twitter. Er wordt bijgehouden wie de mail heeft geopend en hoe dit staat tot de branchegemiddelden.