CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe zet je de juiste perceptie neer en creëer je loyaliteit bij een relatief nieuwe doelgroep?

HP wil zich specifieker gaan richten op het MKB segment. Deze klanten zien HP vaak (maar onterecht) als een A-merk voor grote ondernemingen.

HP vroeg ArtVenture een campagne te ontwikkelen met een duidelijke herkenbaarheid om awareness en loyaliteit te creëren. En waarmee zij langere tijd een sterke marktpropositie gecombineerd met scherpe aanbiedingen voor het MKB segment kan uitdragen.

 ArtVenture ontwikkelde een campagne die ondernemers binnen het MKB aanspreekt op bewust kiezen voor HP als dé leverancier voor geïntegreerde producten en oplossingen voor hun IT. Door de wensen van de ondernemers binnen het MKB te verwoorden en daar een concrete oplossing van HP aan vast te koppelen maken we zichtbaar wat de toegevoegde waarde van HP voor het MKB is.

ArtVenture bedacht de campagne en verzorgde de uitwerking. De campagne wordt ook via partners uitgedragen. De middelen hiervoor zij een (gepersonaliseerde) e-DM, een e-Brochure (Flippingbook), een landingspagina en een banner- en printcampagne.

Adv 03

Adv 01

HPMKB Site

Ebrochure2

Flip 01

Leaflet