CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe vergroot je je zichtbaarheid en versterk je je corporate imago?

Mediq Medeco geeft drie keer per jaar de bladen Supplementum en Zorgnieuws uit. Supplementum richt zich op het management van ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. In Supplementum vindt de lezer actuele informatie over marktontwikkelingen, trends, nieuwe producten en diensten, interessante interviews en een column van de bekende trendwatcher Adjiedj Bakas. Het magazine Zorgnieuws informeert zorgverleners over ontwikkelingen in de markt, over producten en diensten en over de ontwikkelingen binnen Mediq Medeco. Het is voor Mediq Medeco een goede manier om haar zichtbaarheid te vergroten in de markt en zo een bijdrage te leveren aan het versterken van merkvoorkeur en het corporate imago.

ArtVenture verzorgt voor deze magazines de redactie, interviews en tekstschrijven, fotografie, vormgeving en opmaak en tenslotte drukwerk en verspreiding. Tevens maken we een online versie die we op de Mediq Medeco website plaatsen, en een e-mailing ter promotie van de bladen.

Zorgnieuws Medeco Mediq

Supplementum Cover

Blz Supplementum

Pag 03

Online

Online 02