CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe combineer je voordelen van online en offline media optimaal voor interne of externe klant?

ArtVenture heeft voor Mediq Corporate een digitale nieuwsbrief ontwikkeld waarmee Mediq haar MT leden van de internationale Business Units op efficiënte, effectieve en uniforme wijze kan informeren. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de verschillende devices waarop de doelgroep de nieuwsbrief leest. De nieuwsbrief is zo opgezet dat je deze zowel op je pc, iPad of mobile device goed kunt lezen doordat de vorm zich aanpast aan het device.

De link naar de nieuwsbrief verstuur je gemakkelijk en goedkoop per email aan je klanten. Via een button in de mail wordt men automatisch doorgelinkt naar de nieuwsbrief. Aangezien de nieuwsbrief online staat, is precies meetbaar welke artikelen gelezen worden, en hoe vaak. Deze nieuwsbrief kan ook in zijn geheel of per pagina geprint worden. 

Klik hier voor een voorbeeldversie

 Mediq Nieuwsbrief 415 3

Of het nu een mobiele telefoon is, een iPad of een pc, de nieuwsbrief heeft telkens een overzichtelijke indeling waardoor de informatie altijd op doeltreffende wijze de doelgroep bereikt.

Mediq Nieuwsbrief 415

Mediq Nieuwsbrief 415 2