CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe actualiseer en verrijk je een relatiedatabase?

PinkRoccade Local Government (PRLG) wil zoveel mogelijk klantrelaties inventariseren en gegevens over deze relaties verzamelen. ArtVenture bedenkt een e-mailcampagne met een achterliggende database. Door het creëren en realiseren van een juiste combinatie van een aansprekend thema, een ‘pakkend’ beeld en de juiste boodschap, is een goed werkende campagne ontstaan. Resulterend in een database met up-to-date gegevens en interesse van klantrelaties.

Pinkroccade _hart

Mailing in de vorm van een Valentijnskaart verzonden vlak voor Valentijnsdag naar de klanten. Iedere kaart heeft een unieke code.

Code _inloggen

Met de unieke code kan worden ingelogd op de website en ziet de ontvanger welke gegevens  PRLG in de database van hem/haar heeft.

Prlg _formulier

Gegevens kunnen worden gewijzigd, en interessegebieden kunnen worden aangevinkt.

Bedankt

Na verzending ontvangt de inzender een bedankmail met bevestiging van aanpassing van de gegevens.