CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe breng ik mijn dienst als IT-product op een andere manier onder de aandacht?

Vaak denkt men IT-knelpunten op te lossen met weer een nieuwe applicatie. Dit betekent vaak mensen weer opleiden voor het gebruiken ervan en ontstaan er soms juist hierdoor weer onvoorziene nieuwe ‘bottlenecks’. De oplossing ligt in het optimaal én creatief gebruikmaken van bestaande structuren, processen en functionaliteit. Om dit haar klanten te laten inzien heeft PinkRoccade Local Government ArtVenture gevraagd een campagne te bedenken om klanten te motiveren webinars omtrent die onderwerp te volgen.

Boekje Gerichtwerken

Niet weer de zoveelste oplossing maar zaken efficiënter maken. Mailing in de vorm van een uitnodigend softwaredoosje met hierin een klein boekje met de boodschap om eens ‘out of the box’ te denken.

Edm Outofbox

De mailing werd opgevolgd door een reminder e-mailing met de uitnodiging je te registreren voor een webinar.

3Ddoos