CONCEPT
CREATIE
REALISATIE


Uw klanten bereiken en aan u binden met creatieve communicatie-uitingen, zodat er een dialoog tot stand komt tussen u en uw klant. Dat is onze doelstelling. Uw communicatiedoelstellingen verwezenlijken, onafhankelijk van de middelen en ongeacht of dit online of offline is. Of het nu deeltrajecten, specifieke actiematige campagnes of corporate communicatie betreft. Hiervoor moet u bij ArtVenture zijn.
 

Hoe maak je een merk in de professionele voedingsindustrie?

E2 Foods is al ruim 30 jaar leverancier van halffabricaten en eindproducten voor de professionele en hobby kok. Voor die eerste categorie is het ook exclusief distributeur van verschillende productlijnen. Een van deze productlijnen - voor pastasauzen, boters en krab/vis- sauzen - wilde men onder een merknaam gaan verkopen.
ArtVenture heeft geholpen met het vinden van de juiste naam en een passende identiteit. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een merknaam en positionering van een eerlijk product dat met liefde en vakmanschap wordt gemaakt. Met de smaak van vroeger, maar naar de maatstaven van vandaag. De merklijn ‘Van de Vlierberg’ staat voor een gerenommeerde groep producten, die in de markt herkend wordt als hoogwaardig en van uitstekende kwaliteit.

Vlierbergposter A3

Etiket 01

Etiket 02

Etiket 03

Vlierbergmobiel 01

Vlierbergmobiel 02